Hemeroteca

Recopilació de vídeos i àudios, relacionats amb el soroll i l’incivisme a la ciutat de Barcelona, que han estat facilitats per entitats i persones.

Vídeo promocional de la XAVECS, Xarxa Veïnal contra el Soroll
Vídeo gravat per DORMIR TRANQUILS el 07/03/24 sobre les 23hores, que mostra les molèsties que es produeixen diàriament pels clients del BARE NOSTRUM, ubicat al carrer Consell de Cent, 384, de Barcelona. Un responsable del local es troba a la porta sense complir amb la seva obligació, que és la de procurar que els clients respectin el descans dels veïns i les veïnes.
Un dels nombrosos vídeos gravat per SOS PERE IV el 08/03/24 al carrer de Pere IV de Barcelona. Les molèsties provocades a les nits i matinades durant tota la setmana, impideixen el normal descans de les persones. El regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, i el responsable de seguretat ciutadana, Albert Batlle, són incapaços de donar solució aquest greu problema que està repercutint en la salut mental de les persones del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.
Concentració organitzada el 09/11/22 per SOS PERE IV davant la Regidoria del Districte de Sant Martí (Barcelona) per a mostrar el seu rebuig per l’incivisme i els botellots que es produeixen diàriament, des de fa uns anys, a l’espai «Triángulo Golfo» de Barcelona, al barri del Parc i La Llacuna del Poblenou.
Resposta del Regidor David Escudé, durant la concentració organitzada el 09/11/22 per SOS PERE IV davant la Regidoria del Districte de Sant Martí (Barcelona) per a mostrar el seu rebuig per l’incivisme i els botellots que es produeixen diàriament, des de fa uns anys, a l’espai «Triángulo Golfo» de Barcelona, al barri del Parc i La Llacuna del Poblenou.
Una mostra del soroll i les molèsties provocades pels clients dels Bars La Rambla – Illa Fòrum situats a la Rambla de Prim cantonada amb Avda. Diagonal de Barcelona. El vídeo ha estat gravat des d’un quart pis passades les 23 hores del dissabte 22 d’octubre de 2022. El nivell de les converses superen en excés els 61 dbA permesos per la normativa municipal a partir de les 23h. Vídeo cedit per Stopconcerts.

Desembre 2023 «Emissora SER Catalunya».
Intervenció de Jerónimo Bella (Portaveu SOS Pere IV).

Juny 2023 «Emissora RAC1» (Versió RAC1).
Intervencions d’Enrique Navarro (Portaveu Assoc. Stop Concerts) i Jordi Andolz (Portaveu de la Plataforma Contra la Contaminació Acústica i la Massificació d’Esdeveniments).

Maig 2023 «Emissora Catalunya Ràdio» (Dia Internacional contra el Soroll).
Intervenció de Jordi Andolz.
(Portaveu de la Plataforma Contra la Contaminació Acústica i la Masificació d’Esdeveniments).